sze. okt 4th, 2023

…::: PCBUTIK.eu – Hivatalos NETFONE üzleti partner

::: PC > LAPTOP > MOBILTELEFON > NETFONE ::: Használt számítástechnikai és mobiltelefon szaküzlet és szerviz ::: Cím: 1173 Budapest, Pesti út 52. (üzletsor) ::: Tel.: +36 (70) 885 85 05 :::…

GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

 

“Kerültél már olyan helyzetbe, hogy használt, vagy akár új alkatrészt szerettél volna garanciában cserélni, és nem foglalkoztak elég körültekintően a problémáddal, hetekig ültek a gépeden és a pénzeden?”

 

Mi az ilyet nem engedhetjük meg magunknak!

 


AZ ÖSSZES TERMÉKÜNKRE GARANCIÁT VÁLLALUNK!

Ez így igaz, minden terméket a megvásárlást megelőzően letesztelünk, és erre felelősséget is vállalunk! Ha bármi problémád van a termékkel, hozd vissza, és – ha van készleten azonos tudású termék – akkor azonnal cseréljük, nem raboljuk az idődet! Ha mégsem találnánk csereterméket, akkor a vásárolt áru értékét 100% -ban le tudod vásárolni, bármilyen raktáron lévő termékre.

Pénz visszafizetési garancia akkor vehető igénybe, ha 72 órán belüli meghibásodás esetén, a termék cseréjét nem tudjuk legfeljebb 8 munkanapon belül biztosítani.

 

A GARANCIA IDŐTARTAMÁT MINDEN TERMÉKÜNKNÉL KÜLÖN JELEZZÜK!

Ha a terméken égés, törés, repedés, egyéb fizikai sérülés, továbbá nem rendeltetésszerű használat, valamint a gyári beállításait meghaladó teljesítményen történő használat (túláram, túlhúzás) azonnali garanciavesztést von maga után.

Inkompatibilitási problémákra sokan nem vállalnak garanciát. Azonban a INFOBUTIK.eu rugalmasan kezeli ezen problémákat – előzetes egyeztetés alapján a vásárlást követően, 30 napon belül – ugyanabban az értékben – cserélhető az adott alkatrész.

 

TERMÉKEK, AMIKRE NEM VONATKOZIK A GARANCIA:

Kábelek, Használt akkumulátorok, Elemek, CD/DVD lemezek, Egyéb mágneses lemezek (Pl.: Floppy lemez), Festékpatronok, Tonerek, Tápegység nélküli számítógépházak, Hűtőventilátorok, Telefon- és tablet tokok, Autós telefontartók, Fóliák és üvegfóliák, Egyéb telefon- és tablet tartók.  

 

FONTOS TUDNIVALÓ!

A PCBUTIK.eu fenntartja a jogot arra, hogy garancia nélkül értékesítsen terméket, vagy módosítsa annak időtartamát, abban az esetben, ha az ügyfél alkudik a termék feltűntetett vételárából – Mi pedig engedünk…! Ilyen esetben a számlán is külön jelezzük, hogy az ügyfél kérésére módosult a garancia időtartama! 

 


TUDNIVALÓK A SZÁMÍTÁSTECHNIKAI TERMÉKEKNÉL

 • A használt számítógépekre 1 év garanciát vállalunk
 • Kérhető +1 év kiterjesztett garancia (GARANCIA365)
 • A használt PC alkatrészekre 6 – 12 hónap a garancia
 • Az új PC alkatrészekre 12/24/36 hónap a garancia
 • Szoftverekre NEM vállalunk garanciát

 

TUDNIVALÓK A LAPTOPOKNÁL

 • A felújított laptopokra 3 – 6 hónap garanciát vállalunk
 • Kérhető (GARANCIA+), 1 éves időtartamra
 • A laptop alkatrészekre 6 – 12 hónap a garancia
 • Szoftverekre NEM vállalunk garanciát
 • A használt akkumulátorra a garancia NEM vonatkozik

 

MIT ÉRDEMES TUDNI A MOBILTELEFONOKNÁL ÉS TABLETEKNÉL

 • A használt telefonkészülékekre és tabletekre 3 – 6 hónap garanciát vállalunk
 • Az új készülékekre 12 – 24 hónap garanciát vállalunk
 • A javításokra (partnerünk) 90 nap garanciát vállal (Mi ezt továbbítjuk)
 • Kiterjesztett garancia NEM kérhető
 • Szoftverekre NEM vállalunk garanciát
 • Használt készülékek esetében az akkumulátorra a garancia NEM vonatkozik

 

KIPRÓBÁLÁS

Minden használt termékünket természetesen engedjük a vásárlóinknak kipróbálni, sok esetben még az újakat is, de legyünk tisztába, hogy vannak olyan termékek, melyeket higiéniai okokból nem tudunk próbára átadni. Ilyenek a fej- és fülhallgatók, headset -ek, mikrofonok, stb. 

Továbbá vannak olyan új termékek, amik csomagolását roncsolás nélkül nem lehet felbontani (Pl. Pendrive -ok), tehát ezek kipróbálásától is elzárkózunk!

 

ÁLTALÁNOS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

A garancia ideje minden termék adatlapján megtalálható.

A garanciát minden esetben garancialevéllel és/vagy a számlával, valamint a termék összes tartozékával együtt érvényesítheti üzletünkben.

1173 Budapest, Pesti út 52. (üzletsor) 

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10 – 18 óráig
Szombat: 10 – 13 óráig
Vasárnap üzletünk zárva tart!

Kivételt képeznek ezalól a saját/külső garanciajeggyel ellátott termékek. Ebben az esetben a jótállási jegyen feltüntetett ideig vonatkozik a garancia, valamint az azon feltüntetett szakszervizbe tudja eljuttatni a gyorsabb ügyintézés érdekében.

Amennyiben további kérdése van szívesen segítünk e-mailben és telefonon is.

Meghibásodás esetén, ha a terméket a szervizbe leadottal azonosra nem tudjuk cserélni, különbözet fizetéssel más típusra kérheti a cserét.

Új termékek esetében az aktuális árat vesszük figyelembe. Amennyiben a különbözet fizetéssel történő csere nem megfelelő kérheti az aktuális ár visszafizetését. (Lásd 1959. évi iv. törvény 306. §)

Használt terméknél értékegyeztetéssel cseréljük a hibás alkatrészt/készüléket, vagy a különbözet megfizetésével választhat más terméket is! A hibás termék vásárláskori vételárának 100% -a levásárolható! 
A használt termékeknél pénzvisszafizetési garanciát nem tudunk biztosítani!

 


Az eladó szavatossági és jótállási felelõsségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.)
GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

 

Egyedi garanciális igény esetén is állunk rendelkezésedre!

– Keress minket bátran! –


Kapcsolódó oldal: