pén. feb 3rd, 2023

…::: PCBUTIK.eu – Hivatalos NETFONE üzleti partner

::: PC > LAPTOP > MOBILTELEFON > NETFONE ::: Használt számítástechnikai és mobiltelefon szaküzlet és szerviz ::: Cím: 1173 Budapest, Pesti út 52. (üzletsor) ::: Tel.: +36 (70) 885 85 05 :::…

IMPRESSZUM


www.pcbutik.eu honlapot Majzik Mihály Egyéni Vállalkozó üzemelteti. A weboldalakon található képek és szöveges tartalmak a weboldal üzemeltetőjének tulajdonát képezik, azok másolása és bármilyen elektronikus, vagy más formában való használata, megjelenítése kizárólag a tulajdonos előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges! A PCBUTIK.eu igyekezett helytálló és hiánytalan adatokat közölni a weblapjain. A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk! A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért, aktualitásért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!

Az weboldalt üzemeltető vállalkozás adatait a “KAPCSOLAT” menüpont alatt találhatod.

A PCBUTIK.eu, mint üzletnév és logója Majzik Mihály szellemi ötlete és tulajdona, továbbá használója. A PCBUTIK.eu a XVII. kerületi Önkormányzatnál bejegyzett üzletnév.

A Microsoft, a Windows és a Windows logó a Microsoft Corporation védjegye, vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Linux, Linus Torvalds bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban.

AZ UBUNTU a Canonical Ltd. bejegyzett védjegye/márkaneve az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
Canonical Ltd. Ubuntu and Canonical are registered trademarks of Canonical Ltd.

A Netfone, a Netfone Telecom és a Netfone logó a Netfone Telecom Kft. védjegye, vagy bejegyzett védjegye és kizárólagos tulajdona.

 


Minden más védjegy a megfelelő tulajdonos birtokát képezi.

Több név és márkanév mások tulajdonában állhat!