sze. máj 31st, 2023

…::: PCBUTIK.eu – Hivatalos NETFONE üzleti partner

::: PC > LAPTOP > MOBILTELEFON > NETFONE ::: Használt számítástechnikai és mobiltelefon szaküzlet és szerviz ::: Cím: 1173 Budapest, Pesti út 52. (üzletsor) ::: Tel.: +36 (70) 885 85 05 :::…

A PCBUTIK.eu – RÖVIDEN


Történetünk…

Majzik Mihály vagyok. 1998 –ban kezdtem el a számítástechnikával foglalkozni, pontosabban asztali konfigurációk kereskedelmével és javításával, valamint kacsingattam az akkor még szinte gyerekcipőben járó honlap készítés felé. Később tanulmányaimat bővítettem szoftverüzemeltető és tesztelő témakörökben, valamint 2001 -ben megnyitottuk – egy barátommal karöltve – az első számítástechnikai boltunkat. Az új vállalkozás volt, ami meghatározta az életem irányát a továbbiakban.

 

Üzletünk 2015 Augusztus 25. -én kezdte meg működését Budapesten (XVII. Ker.), a Pesti úti üzletsoron, PCBUTIK.eu névvel.

Fő profilunk eleinte a használt számítógépek, laptopok és kiegészítők adás-vétele, szervize volt, egészen 2018 Augusztus 10. -ig, ugyanis 2018 nyarán hosszas tárgyalásokat követően felvásároltuk az Universal GSM mobiltelefon szaküzletet, amely szintén itt az üzletsoron működött. Ezzel a lépéssel beléptünk a mobiltelefonok és kiegészítők piacára is.

Továbbá 2018 október végén sikerrel csatlakoztunk a Microsoft® Authorized Refurbisher Partnerprogramhoz, melyre méltán büszkék lehetünk! Ez a partnerprogram, lehetővé teszi nekünk, hogy harmad áron tudjuk adni a Microsoft® Windows 10 Home vagy Pro operációs rendszereket ügyfeleinknek.

A 2019 -es évben számos nagykereskedéssel sikerült méltán jó viszonyt kialakítani, amivel természetesen bővíteni tudtuk a kínálatunkat.

Elérkezett a 2020, ami a PCBUTIK.eu életében egy igencsak nagy mértékű előrelépés! Megszámlálhatatlan üzleti tárgyalás és egyeztetés után az elsők között csatlakozhattunk a NETFONE csapatához, mint NETFONE HIVATALOS ÜZLETI PARTNER! A csatlakozás értelmében értékesítjük a NETFONE Telecom szolgáltatásait (Mobiltelefon hang- és adat előfizetések, tarifacsomagok).

 

Köszönöm, hogy elolvastad

Majzik Mihály